Nieuwbouw met laag energiepeil

PL Construct realiseert uw volledige nieuwbouw in Diest en omgeving. De volledige ruwbouw, van het skelet tot de gevels, alsook de metselwerken en de isolatie. Bij deze werken wij altijd volgens het plan van uw architect.

Wilt u eventueel wijzigingen of aanpassingen maken betreffende de te gebruiken materialen, dan is dit zeker mogelijk. Ook kan u voor uw nieuwbouw steeds rekenen op ons professioneel advies. Wij respecteren het plan van de architect, met eventuele aanpassingen inzake prijs en materialen.

Laagenergie en passief

PL Construct probeert bij een nieuwbouw het energiepeil zo laag mogelijk te houden. Wij adviseren onze klanten dan ook steeds om te investeren in isolatie van muren, daken, ramen en deuren. Wij hebben reeds verscheidene projecten afgewerkt in laagenergie en passief.

Traditionele nieuwbouw wordt ook door ons gerealiseerd. Wij bespreken eerst de opbouw met de architect, zo zijn alle partijen betrokken en kunnen eventuele aanpassingen besproken worden voor een goede samenwerking.

Contacteer ons snel

Nog bepaalde vragen over onze projecten nieuwbouw in Diest en omgeving? Neem dan zeker even contact op met PL Construct.